проектиране на опаковки изработка на щанц форми лазерно рязане и гравиране цифрово изрязване на мостри

ПРОЕКТИРАНЕ НА ОПАКОВКИ

Проектирането на подходяща опаковка лежи в основата на успешната реализация на даден продукт. Често пъти това е сложен и тежък процес, имайки предвид множеството технически параметри, които му влияят. Затова разполагаме с EngView Package & Display Designer Suite - специализиран CAD/CAM софтуер за кутии и рекламни дисплеи, разполагащ с богата библиотека от разработени модели, на чиято база можем да надградим съответния проект.

ИЗРАБОТКА НА ЩАНЦ ФОРМИ

За неповторимата форма на всеки рекламен продукт важна роля играе качествената щанц форма. Ние изработваме плоски щанц форми за изрязване на изделия от хартия, картон, велпапе, ПВЦ, кожа и др. Независимо дали става дума за лазерното прорязване на дъската, автоматичното огъване на ножа или рязането на гума, ние разполагаме с квалифицираните служители и подходящото оборудване, за да предоставим така желаните бързина и качество на услугата. По-детайлно описание на процесите и наличните машини може да намерите в секция Оборудване.

ЛАЗЕРНО РЯЗАНЕ И ГРАВИРАНЕ

Дизайнерската фантазия и креативност често пъти е ограничавана от технологичните възможности на съответното оборудване при създаването на даден рекламен продукт. Не така стои въпросът с Personal Bravo Laser. Тази впечатляваща система за лазерно рязане и гравиране отваря нови хоризонти. Възможността за прецизно прорязване на сложни и фини детайли при изделия от картон, дърво, кожа, текстил, плексиглас и др. в съчетание с висока продуктивност правят тази услуга наистина уникална.

ЦИФРОВО ИЗРЯЗВАНЕ НА МОСТРИ

В много случаи при създаването на сложни рекламни изделия се налага изработката на мостра, максимално близка до реалния проект. Благодарение на изключителната прецизност на цифровия режещ плотер Zünd G3, можем да предложим тази услуга за изделия от картон, велпапе, пенокартон и др. Наличното оборудване е подходящо също така за къси серии опаковки, рязане по контур на вече отпечатани изображения, както и за производство на кашони с различни размери.

ОФИС СОФИЯ

ул. "Проф. Иван Георгов" 3

0888 930 305, 0887 219 377

office@performa.bg

Виж карта

ОФИС ВАРНА

Западна промишлена зона

0888 930 305, 0887 219 377

varna@performa.bg

Виж карта
запитване

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Грешка

Грешка

Грешка