EngView Package & Display Designer Suite

Отличен с множество награди CAD/CAM софтуер.

EngView Package & Display Designer Suite е специализиран CAD/CAM софтуер за кутии и рекламни дисплеи. Поддържаните материали са картон, велпапе и твърди плоскости. Софтуерът разполага с богата библиотека от параметризирани модели и реалистична 3D визуализация, които значително подпомагат проектирането на уникални опаковки или дисплеи.

Serviform EcoGiant

Бърза и прецизна система за автоматично огъване.

Благодарение на новата си технология за автоматично огъване на стомана, EcoGiant гарантира прецизност, повтаряемост на детайла и висока производителност. Позволява работа с различна дебелина и височина на ножа, като промените отнемат минути. Машината разполага с удобен и функционален софтуер. Всички тези предимства рефлектират във възможността за постигане на по-малък радиус и по-остър ъгъл при огъване.

EcoGiant предлага повишена гъвкавост при избора на нож: дебелина - 2 Pt. (0.71 mm), 3 Pt. (1.07 mm), 4 Pt. (1.42 mm); височина - 22.5 - 60 mm.

Serviform RubbA

Машина за изрязване на гума за щанц форми.

Качеството на щанц формата все повече е свързано с използваната гума.

Досега машините за водно рязане осигуряваха задоволително качество при несравнимо по-високи разходи. С RubbA и нейната, специално разработена за производство на щанц форми, система с механично острие се гарантира по-високо качество при по-нисък разход на материал.

RubbA е оборудвана с прожекционен лъч с висока яркост: описващ линията на изрязване върху гумата, така че операторът лесно да контролира работния процес и да осигурява висока прецизност.

Personal Bravo Laser

Многофункционална система за лазерно рязане и гравиране.

Personal Bravo предоставя уникални възможности за лазерно рязане, маркиране и гравиране с максимална прецизност и висока производителност. Точността при прорязване на дървената основа на щанц формата (дебелина на шперплата 12 | 15 | 18 мм.) е впечатляваща.

Системата позволява лазерно разане на плексиглас до 25 мм. Максималната работна площ е 3100 x 2000 мм.

Благодарение на действието на 3-осната галво глава се постига високоскоростно и прецизно маркиране и изрязване на фини материали като картон и кожа, позволяващо създаването на уникални и специфични форми и модели (виж галерия).

Zünd G3 Digital Cutter

Качество и прецизност без компромиси.

Независимо дали става дума за изработка на мостри или къси серии от опаковки, цифровият режещ плотер Zünd G3 е наложен стандарт в опаковъчната индустрия. Възможността за изключително прецизно рязане и биговане позволява реализирането на сложни и специфични проекти, които да бъдат проверени и одобрени преди пускането им в серийно производство.

Zünd G3 работи с широк спектър от материали - картон, велпапе, пенокартон, полипропилен и др. Характерната за тази система точност, позволява изрязване по контур на вече отпечатани изображения.

Качеството и продуктивността на Zünd G3 го правят идеалното решение за изработка на сложни рекламни дисплеи и стелажи.

ОФИС СОФИЯ

ул. "Проф. Иван Георгов" 3

0888 930 305, 0887 219 377

office@performa.bg

Виж карта

ОФИС ВАРНА

Западна промишлена зона

0888 930 305, 0887 219 377

varna@performa.bg

Виж карта
запитване

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Грешка

Грешка

Грешка